Senggigi ▶ Senaru kosed ▶ Senggigi

Hommikul jätsin hollandi tüdrukuga hüvasti ja läksin tänavale Komodo tuuri otsima.

Banaanipannkook hommikuks!

Banaanipannkook hommikuks!

Kuna tänasele väljumisele enam ei jõudnud, siis broneerisin koha homsele. Lõpphinnaks kujunes 1,5mln ja selle eest saab 4 päeva tuuri koos 4 öö majutusega laevas. Seejärel pikendasin reollerirenti veel päevaks ja võtsin suuna põhjarannikule, kus pidid olema kaks VÄGEVAT koske.

Sõiduaeg ca 2-2,5h ja teekonna esimesel neljandikul nägin tõesti kenasid vaateid palmimetsadest ja türkiissinisest ookeanist, kuna tee kulges piki rannikut. Ülejäänud tee aga oli üsna nüri. Läks veidi aega, enne kui õige koha üles leidsin, sest infoviitasid siin maal (praktiliselt) ei kasutata. Giidi pakuti igal sammul jutuga, et ägedam kosk on nii keerulises kohas, et ise seda küll üles ei leia. Hinnaks 200k e 20aud. Otsustasin siis omal jõul proovida, sest peaks ikka veidi kulutusi piirama. 2 nädalaga Indoneesias 1000aud laiaks lüüa pole päris seljakotirändurile kohane.

Eeldasin, et leian mõne grupi kelle sappa haakida või kui ei, siis mingi tammutud rada peaks ikka märkama. Esimene kosk oli 60m ja jama. Kohalikud pesid end seal all jms. Jama vbla selle pärast, et ma olen omajagu koski juba näinud ja üllatusmomenti pole. Teise koseni viis peaaegu ideaalne kividest laotud tee. Nii keeruline see siis oligi 🙂 Too oli 40m ja selle ees oli väike tiik vms kus võimalik supelda.

DSC_2392

See raskesti ligipääsetav kosk siis…

DSC_2397

Kogumaksumus:
50k roller
30k kütus
10k pilet
10k kaks vett

Naabritüdrukud maksid sama nalja eest 1mln näkku. Sõidutatakse küll autoga, kuid siiski paras rööv.

Naabriteks on täna kaks toredat tüdrukut Coloradost, USAst. Marieta ja Jessie. Hommikul leppisime kokku, et kui õhtul tagasi jõuan, lähme välja. Läksime siis ühte lähedalasuvasse restosse. Meeskonnal olid silmis juba dollarimärgid kui meid tulemas nägid, sest tüdrukud olid end korralikult üles löönud ja ilmselgelt eeldati, et high rollerid tulid 😀 Hetkega anti meile parim laud, millel asunud “reserved” silt kadus välgukiirusel ja toodi ka complimentary cocktail’id. Kurb oli nende nägu kui kolme peale tuli lõpparve vaid ca 300k 😀 Peale sööki saatsime Jessie magama ning läksime Marietaga edasi randa.

Leave a comment